0703 - 73 88 05 info@ceciliagranquist.se

Hej!

En riktigt härlig sommar med mycket sol, värme och avkoppling vill jag önska dig!

Efter en vår fylld med många roliga uppdrag så går även jag på Cecilia Granquist AB in i sommarledighet. Men helt ledig kan (läs vill) jag inte vara, sommaren bjuder på så många härliga berättartillfällen som jag bara måååste få vara delaktig i. Närmast blir på Christinehofs slott utanför Brösarp där man firar sommarnatt den 14 juli då jag har gädjen att få medverka. Kolla deras hemsida www.christinehofsekopark.se för tider och program. Sedan blir det också några ”levande stadsvandringar” i Simrishamn, planerade datum 21 och 28 juli kl 19.00 (start vid Österlens museum). Kanske jag även dyker upp någon kväll hos vår nye uppskattade krögare på Tjörnedala krog här i Baske.

Tänk så mycket fantastiskt som kan komma ur samverkan! Som jag berättat om tidigare så samarbetar jag med några duktiga konsulter här på Österlen. En av dem är Gaby Gummesson. I våras fick vi tillsammans ett uppdrag att sätta samman en utbildning i service och bemötande för ett hotell här i trakten. Det blev så lyckat att vi nu vill erbjuda den till fler och även i övriga landet. Kanske den kan vara just det du söker till ditt företag eller organisation.

Ett annat samverkansprojekt är Färdvägen, som kan bli något mycket stort och spännande. Men det projektet ligger fortfarande i sin linda för att kunna presenteras i full blom någon gång till nästa år.

Så vill jag gärna påminna om min ”fredagsblogg” där du får tips och tankar kring ämnet mänsklig kommunikation. Jag fortsätter med den även under sommaren men då lite mer sporadiskt, när andan faller på så att säga.

Än en gång härlig sommar! Hoppas vi ses

Cecilia