0703 - 73 88 05 info@ceciliagranquist.se

Utbildningar i presentationsteknik, storytelling 2019

Kontakta mig för mer information

Vårens program

Under våren 2019 har jag 3 tillfällen som är öppna att delta i. Är ni en grupp som önskar er egen utbildning så hör bara av dig . Senare under sommaren så håller jag min omtyckta kurs, Bli en stjärnföreläsare. Datumen infaller i år 16-17 augusti. Boka redan nu om du vill försäkra dig om plats.

Bli en stjärnföreläsare – utbildning i presentationsteknik

Sommarkurs på Österlen 16-17 augusti

En kurs för dig som vill bli en riktigt vass talare.
Denna kurs har blivit en kär och återkommande tradition. En liten exklusiv grupp träffas och tränar presentationsteknik i två fullmatade dagar. Läs mer och anmäl dig här.

Intensivkurs i storytelling 13 februari

Detta är en intensivkurs i hur du kan använda dig av storytelling i din verksamhet. Du får lära dig varför du bör använda storytelling. Hur du hittar och sätter samman en berättelse och hur du framför den på ett intresseväckande sätt. Vi ses i Lund på Bytaregatan 6 kl 15.00 – 19.30  Läs hela kursinnehållet härAnmäl dig här!

Få kunden dit du vill 7 februari kl 07.00, Ystad Rådhus

Presentationsteknik

Få kunden dit du vill

Detta är en frukostföreläsning som jag håller på uppdrag av nätverket DoIT och Köpmannaföreningen i Ystad. I föreläsningen pratar jag bl a om hur du kan använda ditt kroppsspråk för att påverka både dig själv och din mottagare. Hur du med ditt bemötande och din service kan få kunden att bli din bästa ambassadör. Ladda ner pdf med inbjudan här

 

Anmäler dig gör du här

 

 

 

Storytelling på Sardinien, 18 – 26 maj

Drömkursen för dig som vill förena naturupplevelse, historik och kunskap.

Häng med till denna makalöst vackra ö, fylld med tusenårig historia. Vad kan vara mer stimulerande för att träna storytelling? Detta är en kurs för dig som vill steppa upp och utveckla din berättarförmåga. Vi använder platsens unika samlingar av både naturupplevelser och historiska lämningar. På denna kurs får du verktygen och inspirationen till att framföra en egen fängslande berättelse utan manus eller tekniska hjälpmedel. Vi varvar faktakunskaper med praktiska övningar.

Läs mer om kursen och anmäl dig här

Denna kurs har flyttats och planeras att hållas till hösten eller våren 2020