Misslyckandets magi 
Om innovation och motivation

Ett program som ger dig motivation och verktyg för innovativt tänkande.

Innovation varför då?

Ställ frågan till Elon Musk, Googles grundare eller Banksy? – Så svarade min samarbetspartner Staffan Håkansson när jag ställde frågan.
Men hur har dessa herrar burit sig åt? Vad är det som gör en idé till innovation. Och inte minst hur kan vi andra göra för att bli kreativa och innovativa?

Detta är en föreläsning för dig, och ditt arbetslag  som vill utveckla och hitta er kreativitet.

Motorn är motivation. Konsten är att skapa en både innovativ och motiverande miljö

Innehåll:

  • Hur skapas innovation och kreativitet?
  • Motorn är motivation
  • Testa din kreativitet
  • Kreativa övningar
  • Disneymodellen
  • Gå från kreativitet till handling

Om oss som håller kursen:

I denna föreläsning som även går att beställa som kurs (en eller två dagar) är vi 2 föredragshållare. Den eftertänksamma skådespelaren Cecilia Granquist Dahmén för kommunikation och motivation, samt civilingenjör Staffan Håkansson för intensivträning i idéskapande.

Den beprövade kombinationen av konkreta metoder, träning i attityd och självpåverkan har visat sig göra denna föreläsning mycket uppskattad.

Sedan 13 år tillbaka är Staffan egen företagare inom turism, foto, qigong och utbildningar i Innovativa Tekniker. Bakgrunden är brokig med många år som internationell utbildare av signalsystem, sålt byggmaterial, monterat bussar och huggit i skogen.

Utbildningar: civilingenjör VoV, gymnasieingenjör (maskin) och fackekonom/ingenjör

 

Cecilia Granquist Dahmén är skådespelare, föreläsare och utbildare inom kommunikation, motivation och personlig utveckling. Under senare år har hon utöver sin teaterbakgrund även utbildat sig inom beteendekunskapen. Sedan 30 år hjäper hon företag och organisationer att förbättra sin kommunikation både internt och externt. 

 

Vill du veta mer? Fyll i här så ringer jag

13 + 1 =