0703 - 73 88 05 info@ceciliagranquist.se
Aktuella utbildningar 2021

Känner du dig obekväm att tala inför andra? Vill du komma över talskräck? Eller är du kanske redan van och vill finslipa dina färdigheter. Då kan jag hjälpa dig. 
Du kan välja antingen någon av mina digitala kurser i realtid, boka mig som din personliga handledare eller välja någon av mina färdiga onlineutbildningar.
Under våren 2021 kommer alla mina utbildningar vara digitala. Men så snart restriktionerna för fysiska  möten lättar så kommer jag även att erbjuda detta. 

Förhoppningsvis skall vi kunna köra min uppskattade ”sommarkurs” här på Österlen den 20-21 augusti. 

kom över talskräck

 Våga tala!

 5 träffar med start 3 mars och 4 mars
kl 17.30 -ca 20.30

 

 Detta är kursen för dig som känner obehag att tala inför andra. Under varsam ledning kommer du att bli allt säkrare och  till och med tycka om att stå på scen. Denna kurs är snart fulltecknad, så anmäl dig NU, om du är sugen. Kursen kommer att följas upp med en fortsättning för de deltagare som så önskar.

Kursen sker digitalt i realtid.

 

Bli en stjärnföreläsare på Österlen, 20-21 augusti

 

Detta är en exklusiv kurs för dig som vill träna tillsammans i en liten grupp (max 10 deltagare). Under två intensiva dagar får du slipa dina färdigheter och utmana dig själv i talandets konst. Alla får personlig feedback och stöd. Som bonus brukar det också bli fina kontakter deltagarna emellan, både nya affärer och samarbeten har knutits.

Om inte pandemin ställer till det för oss så är det tänkt att kursen hålls här på Österlen 

Läs mer om kursen och anmäl dig här

digitala mötenBoka din egen kurs

Är ni ett arbetslag eller grupp som önskar er egen designade kurs?
Då kan jag skräddarsy den till er. Kursen hålls digitalt i realtid exklusivt för er.

Kontakta mig