Kunder

Både stora och små företag samt kommuner och landsting har under åren anlitat mina tjänster. Några av dem är: E.ON, Astra Zeneca, Axis Communication, Toyota, Camozzi Pneumatik, Gleerups Utbildning AB, Malmö Stad, Malmö Högskola, Region Skåne, Länsstyrelsen i Skåne, Simrishamns kommun, banker, barn- och äldreomsorg.

Några uttalanden från nöjda kunder:

Kan varmt rekommendera Cecilia Granquist Dahméns kurser om du vill lära dig att nå ut, och framförallt in, till dina åhörare!
Bästa coachen! Hon vet hur man skapar en miljö där vi kursdeltagare vågar och vill! Och där vi övar, övar, övar istället för som många andra retorikkurser – läser teori och imponeras av kursledarens retoriska förmåga. Kan varmt rekommendera Cecilias kurser! 💗

Eva Mofalk

Ekonomichef, avdelningen för verksamhetsutveckling och stöd Energimyndigheten, Statens energimyndighet

Cecilia var lyhörd för vilken typ av arrangemang jag ville ha och hjälpte mig med idéer och inspiration för att finslipa mina tankar. Tillsammans kom vi fram till ett upplägg som blev väldigt lyckat. Många glada skratt och en hel del nyttiga fakta och inspirerande exempel.

Magnus Lundegård

Engineering Manager, Axis Communication

Jag anlitade Cecilia 2008 när jag i mitt uppdrag som personalchef på Miljöförvaltning i Malmö stad behövde ett lustfyllt angreppsätt i frågan om härskartekniker. Syftet var att våra medarbetare skulle få tillfälle till reflektion och ny kunskap om detta område. En liten grupp medarbetare fick i uppdrag att  spela upp några vanligt förekommande situationer på temat härskartekniker inför sina kollegor i form av forumteater. Cecilia fungerade som pedagog och coach under förberedelsearbetet. Under själva framträdandet hjälpte hon oss att hålla i dialogen. Härskartekniker kan vara ett känsligt ämne som berör många och i kombination med att samtidigt agera skådespelare inför sina kollegor så var vi lite osäkra på hur slutresultatet skulle bli. Men med professionell hjälp av Cecilia längst hela processen så blev resultatet av gruppens arbete och det slutliga framträdandet mycket positivt.

Sabina Husak

Personalchef, Miljöförvaltningen i Malmö stad

Aryel Walett

VD, AB Walett

Vi har deltagit både i Cecilias kurser och även anlitat henne som bollplank (personlig handledning) och kan se klara resultat. Framförallt har Cecilia med sitt engagemang, kreativitet och energi bidragit med ett nytt sätt att tänka när det gäller kundfokus. Vi har idag större möjlighet att identifiera kundens behov vilket stärkt våra kundrelationer och även bidragit till nya affärsmöjligheter.

Tore Jönsson

VD, EXAM AB

När vi gick på kurs hos Cecilia och Gaby blev vi: Fulla med idéer, inspirerade, glada, positiva och intresserade. Allt detta tack vare dessa två entusiastiska och duktiga kursledare som gärna bjuder på sig själva genom att blanda komik och allvar. Det var makalöst bra och lärorikt och vi har mycket nytta av kurserna.

Malin & Karin

MaKalösa Trädgårdar i Simrishamn