Bli av med din talskräck! 

Visste du att en av våra vanligaste fobier är talskräck? Så om du känner dig osäker att tala inför andra så behöver du åtminstone inte känna dig ensam. I den här webbkursen hjälper jag dig att komma över den där "osäkerhetströskeln". Du får också några bra tips på hur du kan förbereda dig när du skall tala inför en grupp. Vill du utöver BAS kursen ha tillgång till kursen en längre tid och dessutom få min personliga support så skicka ett meddelande via länken. BAS kostar 650Kr inkl moms med access 3 månader. Läs om silver och guldnivå samt mina övriga onlinekurser här

Vill du veta mer om mina kurser

11 + 1 =

Så här säger Aryel Walett

Så här säger några som gått kursen:

"Cecilia är verkligen entusiasmerande på alla vis! Hon är så mycket sig själv, och helt naturlig, vilket i sig gör hela den här grejen med att tala inför publik som förväntar sig att man ska ha något vettigt och spirituellt att säga så avväpnande. Man ser på Cecilia och tänker att "jamen, hon konstrar ju inte till det, hon är ju sig själv rätt upp och ner, och kan hon så kan väl jag!”.

Ninni Holmqvist/ författare

 

”Lättillgänglig, tydlig, inspirerande och användbar kurs!”

Ingrid Högström, ILH Marknadsservice

Det finns tre nivåer på kursen:

BAS. Pris 550Kr inkl moms
Endast kursmaterial

 

Silver. 2975 inkl moms

Du kan skicka frågor via mejl eller messenger och få personlig feedback

GULD. 5975 inkl moms

Du får 2 timmars personlig coaching som du kan använda under en 3 månaders period. Skicka valfritt antal frågor via mejl eller messenger.