Mitt fullständiga namn är Cecilia Granquist Dahmén sedan 1995, då jag gifte mig med Torsten Dahmén. Eftersom företaget redan var startat fick både jag och företaget behålla mitt flicknamn.Med kommunikation och att utveckla människor har jag nu arbetat i drygt 30 år.

Det hela började på en teaterkurs jag höll för ett gäng kvinnor i Kävlinge 1988. En dag kom Ann-Kristin, en av mina deltagare på teaterkursen fram till mig och sa: ”Cecilia, jag vill tacka dig – du har hjälpt mig att få ett jobb”. Jag bad henne förklara. Hon berättade att allt det som vi arbetade med på teatern hade hon haft stor nytta av när hon nu skulle söka den där eftertraktade tjänsten hon så gärna ville ha. Hon fick jobbet. Nu ville hon tacka mig!

Ann-Kristin gav mig insikten att fler än bara de som vill bli skådespelare kan ha nytta av den kunskap vi har och det vi gör på teatern. Det var då jag fick min affärsidé och jag beslutade mig för att dela med mig av min kunskap vilket blev grunden för Cecilia Granquist AB.

I dag utbildar jag både stora och små företag i konsten att föra ut ett budskap. Jag tror på lustfyllt lärande och på allas inneboende kraft och talang. Utbildning skall vara ett nöje, när jag utbildar bjuder vi på oss själva och det blir många skratt.

Min specialitet är personlig utveckling, företagsutveckling, presentations och talarteknik.

Mina verktyg är humor, mänsklighet och engagemang. Jag är bra på att skapa en god stämning där man känner sig trygg för att våga släppa loss och vara mer av sig själv. Deltagarna är hela tiden aktiva och deltar, man lär sig bäst genom att göra själv.

Ett annat av mina verktyg är NLP (Neuro-lingvistisk programmering), en gren inom beteendepsykologin.

Genom mitt samarbete med Lena Alebo och Österlens Museum har jag återupptagit mitt skådespeleri och ger bl a levande stadsvandringar i Simrishamn. Vilket jag på senare tid utvecklat och kan numera även göra för företag och olika tillställningar som vill lyfta sina sammankomster med både skratt och historisk inblick.

Jag bor på Österlen, i Baskemölla, en vacker fiskeby vid havet. Mina kunder finns i hela Sverige.

Förutom utbildningar har jag spritt mitt budskap genom att ge ut en handbok i framställningsteknik; ”På stående fot” och en avslappnings CD; ”Vandring”

Nu kan du även ta del av mina utbildningar på webben. Läs om dem här

Mina ledord är: Lekfullt – Allvar – Växande!

 

 

 

Samarbetspartners:

Personligt Mästerskap, Utvecklingsprogrammet där vi skapar friska företag, organisationer och en hållbar vinst. Mätbar arbetsglädje och effektivitet.

ILH MarknadsService, som arbetar med marknadsföring åt företag med målsättning att öka försäljningen i Sverige och utomlands. Ingrid Högström agerar också Vera i programmet Tyra och Vera.

Gaby Gummesson utbildning och marknadsföring. Tillsammans med Gaby håller jag kurser i affärsutveckling för småföretagare.

Ingalill Vestman VIP Consulting. Tillsammans med Ingalill ordnar jag personalutbildningar.

Konceptet Väx på Österlen. I Väx på Österlen har jag handplockat duktiga konsulter som alla finns på Österlen med omnejd. Tanken är att kunna ge dig som kund ett helhetskoncept då du vill utveckla, förändra och förbättra din verksamhet. Det skall också vara enkelt för dig, därför har jag sett till att kunna hämta er vid dörren antingen med buss eller flyg, vad som krävs.

I mitt nätverk Qlara har jag dessutom ännu fler samarbetspartners.

Och inte minst Företagarna Österlen, där jag har haft äran att vara ordförande