Cecilia Granquist - personlig handledning i talarkonst

Låt mig bli din personlige handledare?

Behöver du:

  • Coachning i presentationsteknik och retorik?
  • Ett professionellt stöd inför ett kommande framträdande?
  • Personligt anpassad träning i framträdandets konst?
  • En uppfräschning av det som du redan kan?
  • Ett bollplank?
  • Eller har du talskräck och behöver komma över ”barriären”?

Då kan jag bli din coach eller egen personlige handledare i retorik och talarkonst.

Vi bokar in tider som passar dig, ca två timmar per gång brukar vara lagom. Antingen bestämmer du helt själv vad du vill arbeta med, eller så lägger vi tillsammans upp ett program som passar dig. Du kanske redan har ett specifikt framträdande framför dig eller vill finslipa din talarkonst och utveckla dina verktyg i mer allmänna ordalag.

coach i talarkonst och retorik

Margareta får talarcoachning

Jag brukar jämföra talarkonst med att vara musiker. Det låter så enkelt när man lyssnar på riktigt duktiga musiker som om bara de där vackra tonerna kommer av sig självt. Speciellt tänker jag på det när jag lyssnar på exempelvis ett jazzband som improviserar. Sådan glädje, lekfullhet och enkelhet! Men bakom allt det där glädjefulla enkla vet vi att där ligger mycket träning.

När du skall träna dig att bli en riktigt god föreläsare/talare så bör du tänka på samma sätt. Träna framförallt ditt instrument dvs; kroppsspråk, röst och tal. När du är vän med ditt instrument och behärskar det, kan du använda dig av det för att förtydliga och lyfta fram ditt budskap. Har du tänkt på vad en enkel betoning eller ett steg fram eller bak kan göra? Du kan också skapa en bra stämning med dina åhörare. Även tonläge och fraseringar kan göra undervärk.

Med hjälp av min utbildning inom NLP (neuro-lingvistisk-programmering) så kan jag även stötta dig i din egen personliga utveckling och i dina relationer med andra människor.

Just nu 25 % rabatt på coaching online

Under rådande pandemi erbjuder jag min onlinecoaching till 25% rabatt. Du betalar endast 1875 Skr inklusive moms för en timmes personlig coachning (ordinarie pris 2500 Skr).

digitala möten

Vi träffas online via verktyget Zoom. Du får en länk från mig som du bara klickar på och så är vi igång.

Att träffas online har visat sig vara ett mycket bra alternativ till fysiska träffar. Det är förvånansvärt vad mycket det går att åstadkomma i det digitala mötet. Extra bra om du bor ”långt” bort eller på annat sätt har svårt att få till ett fysiskt möte. Bra också då du behöver en uppfräschning, lite goda råd och tips. Kanske inför en kommande presentation? Boka här. 

Med dagens enkla teknik kan jag också skicka instruktionsfilmer till dig och du kan skicka filmer för feedback till mig. Känner du dig osäker på tekniken så hjälper jag dig även med det

Du vet väl också att du numera kan gå mina kurser online. En bra kombination med personlig coachning.