Coach / Personlig handledning i talarkonst

Cecilia Granquist - personlig handledning i talarkonstBehöver du:

  • Coachning i presentationsteknik?
  • Ett professionellt stöd inför ett kommande framträdande?
  • Personligt anpassad träning i framträdandets konst?
  • En uppfräschning av det som du redan kan?
  • Ett bollplank?

Då kan jag bli din coach eller egen personliga handledare i talarkonst.

Vi bokar in tider som passar dig, ca två timmar per gång brukar vara lagom. Antingen bestämmer du helt själv vad du vill arbeta med, eller så lägger vi tillsammans upp ett program som passar dig. Du kanske redan har ett specifikt framträdande framför dig eller vill finslipa din talarkonst och utveckla dina verktyg i mer allmänna ordalag.

Jag brukar jämföra talarkonst med att vara musiker. Det låter så enkelt när man lyssnar på riktigt duktiga musiker som om bara de där vackra tonerna kommer av sig självt. Speciellt tänker jag på det när jag lyssnar på exempelvis ett jazzband som improviserar. Sådan glädje, lekfullhet och enkelhet! Men bakom allt det där glädjefulla enkla vet vi att där ligger mycket träning.

När du skall träna dig att bli en riktigt god föreläsare/talare så bör du tänka på samma sätt. Träna framförallt ditt instrument dvs; kroppsspråk, röst och tal. När du är vän med ditt instrument och behärskar det, kan du använda dig av det för att förtydliga och lyfta fram ditt budskap. Har du tänkt på vad en enkel betoning eller ett steg fram eller bak kan göra? Du kan också skapa en bra stämning med dina åhörare. Även tonläge och fraseringar kan göra undervärk.

Med hjälp av min utbildning inom NLP (neuro-lingvistisk-programmering) så kan jag även stötta dig i din egen personliga utveckling och i dina relationer med andra människor.

Handledning i talarkonst via Skype – Nyhet!

Nu kan jag även ge coaching via Skype. Ett bra och billigt alternativ för dig som bor ”långt bort”. Bra också då du behöver en uppfräschning, lite goda råd och tips. Kanske inför en kommande presentation? Boka här