En helg full av möten!

Hej!

Nu är det påsk och konstrunda här på Österlen. Lugnet och tystnaden på landsbygden byts ut mot liv och rörelse i vartenda hörn.
Hela landskapet smyckar sig  inför sina kommande gäster. Varje år är det likadant, alla pyntar och fejar i sina trädgårdar och hus. Det brukar börja någon vecka innan själva påsken, folk och natur vaknar så sakteliga ur sin vinterslummer. Snart kommer gästerna och då måste allt vara klart, fönstren putsade, trädgården fejad, uthuset lagat och inte minst, allt som skall bjudas ut till försäljning skall vara klart.

Och så är de här, gästerna. De vintertomma husen börjar fyllas med liv, byarnas och stadens gator och torg lever upp. Vi bofasta gnäller lite när vi får köa på ICA och ”Fisken” och det blir svårt att hitta parkering på de annars så tomma gatorna. Men glädjen och feststämningen är ändå större och vi välkomnar våra gäster.
Och i år är glädjen extra stor eftersom även vårsolen och värmen har anlänt, en extra välkommen gäst som vi gärna bjuder att stanna länge, länge.

Det blir en helg fylld av möten. Många kära återseenden efter ett långt vinteruppehåll.
– Hej, så ni har tagit er hit i år igen, välkomna , välkomna!
Och även nya möten sker. Nya ansikten, nya röster hittar hit.

Sannerligen en helg fylld med många spännande möten.

Glad och härlig Påsk!

Cecilia