Jag blev vald till årets Qlara!

litenBi,jaglena

Det kvinnliga företagsnätverket Qlara, företagsamma kvinnor på Österlen korar årligen en av sina medlemma till årets Qlara. Den 30 mars var det dags att kora 2009 års Qlara.

Denna åtråvärda titel föll detta år på mig vilket jag naturligtvis känner mig djupt hedrad inför. Kanske var själva motiveringen det som berörde mig djupast.

Stolt citerar jag:
Du har utvecklat och inspirerat Qlaror mot nya höjder vilket bl.a. resulterat i fler affärer för medlemmar. Du har bidragit till ökad kunskap om nätverket och förstärkt Qlaras goda anseende i kommunen, regionen och även utanför landets gränser. Du får oss på gott humör med din sprudlande energi, din humor, din självdistans och som kronan på (nät)verket har du skapat Qlara-teatern, ett annorlunda och roande sätt att marknadsföra oss Qlaror på.

Blir du nyfiken på detta spännande nätverk så titta in på hemsidan www.qlara.net där kan du läsa mer om nätverket och om mina spännande och trevliga företagarkollegor.