Kommunikation i Marocko

Denna vecka har varit en något annorlunda vecka för mig. Jag har varit på en veckas rundresa i Marocko. Och självklart har jag passat på att studera människor och deras kommunikation.

Kommunikation i Marocko

Kommunikation i Marocko

Folkvimmel i den nyare delen av Marrakech

Från den gamla Medinan

Från den gamla Medinan

Här möts en mångfald av kulturer och människor. Ibland känns det som om vi flyttar oss mellan århundraden flera gånger per dag.

Ena stunden ser jag kvinnor i nihab och i nästa ser jag en kvinna som arbetar som guide. Jag ser HM butiker, IKEA och allt annat så kallat västeuropeisk i de moderna delarna och i de äldre Medina hänger kött och fisk öppet. Ett otroligt spännande land som jag mycket gärna återvänder till. Vårt wi-fi på hotellet är en aning långsamt så dessa rader får räcka för nu. Vill du läsa mer om mina intryck så återkommer jag senare under helgen.

Till dess härlig helg!

Cecilia Granquist