Kreativa möten

Hej!

Denna helg kommer hela Österlen att lysa! Människor går man ur huse och förenar sig i olika ljusmanisfestationer och lyser upp höstmörkret. Ett evenemang som nu har vuxit och blivit en fantastisk tradition här hos oss i vår landsända.

Allt detta tack vare ett möte och en vision. Två personer möts, en är kursledare och en deltagare med en vision hon vill testa. Kursledaren var Gaby Gummesson och den visionelle kursdeltagaren  Emma Karp Lundström. Så föddes projektet Österlen Lyser som nu ett antal år senare har vuxit t.o.m. utanför det som traditionellt kallas Österlen.

Tänk en sådan kreativitet mänskliga möten kan skapa!
Och nu skall vi,  tack vare dessa två härliga, kreativa tjejer,få gå ut och mötas under ljusets sken i höstmörkret.
Jag kan inte undgå att fundera på vad som skulle hända om vi som nu ger oss ut beslutar oss för att inte bara låta ljusen brinna utan också  beslutar oss för att verkligen MÖTAS. Och med det menar jag att mötas på riktigt, utbyta idéer, tankar och berättelser. Kanske du möter en ny människa som du upptäcker har en alldeles egen spännande historia. Berätta och dela med dig. Det är i möten det händer!  Och berättelser bygger broar, ger insikter och förståelse.

Var du än befinner dig så önskar jag dig en

Lysande helg!

Cecilia