Service, kommunikation, presentation

Service, kommunikation, presentation är tre delar som jag anser hör ihop. För att kunna ge en bra service så behöver du kunna kommunikation och kunna presentera på att bra sätt. För att bli en bra presentatör behöver du ha ett ”mindset” med servicetänk och kunna kommunicera med olika typer av människor. Och för att kunna kommunicera med önskat resultat så behöver du kunskap om både service och presentationsteknik.

Det är detta jag vill skriva om och förmedla med denna blogg. Du som är uppmärksam har troligen också märkt att jag även har en YouTubekanal. Där lägger jag mina filmer med tips på hur du kan utveckla ditt sätt att kommunicera.

Vad vill du veta och läsa om när det gäller service, kommunikation, presentation?

Vare sig bloggen eller YouTube filmerna har något berättigande om de inte är till nytta för dig som läser och tittar. Därför skulle jag bli mycket tacksam om du vill dela med dig av dina tankar, frågor och önskemål. Vill du inte skriva dem som en kommentar nedan så skicka mig ett mejl på info@ceciliagranquist.se

Onlinekurser Cecilias onlinekurs

I dagarna blev min onlinekurs Våga tala! – Bli av med din talarskräck klar. Du kan nu testa miniversionen gratis. Du hittar den på: utbildning.ceciliagranquist.se

På söndag så kommer jag också att sänka priset för fullvarianten till endast 1990 kr mot 7500kr som är normalpris. Men det priset varar endast en dag, söndag 25 februari.

Fler kurser kommer efter hand och även här tar jag mycket gärna emot önskemål.

Berätta om dina erfarenheter

Säkerligen har du egna berättelser om hur du upplevt service, kommunikation och presentation. Det skulle vara mycket spännande att få ta del av dina erfarenheter. Skriver du om dem som en kommentar nedan så kan vi ju få till en riktigt spännande kommunikation här i bloggen. Tänk vilken skatt av kunskaper och erfarenheter vi skulle kunna åstadkomma tillsammans!

Härlig helg och

Cecilia Granquist AB