Berättarfest på Österlen

Nu är det berättarfest på Österlen och jag är fullt upptagen med berättande från morgon till kväll.

Igår hade vi invigning på Österlens Museum med Ewa Gun Westford . Annika Anderbark berättade om sin nya bok och häxorna i Hammenhög. Boel Marie Larsson ledde det hela som konferencier och vi gav smakprov på kommande evenemang.

Österlen BerättarÖsterlen Berättar

 

 

 

 

 

 

 

 

Österlen BerättarÖsterlen Berättar

En härlig fest i dagarna fyra

Idag fortsätter vi med berättelser under blodboken, brott och annat elände på Baske och en massa andra evenemang runt om i byarna på Österlen.

Berättarfesten pågår från torsdag den 25 juni – söndag den 28 juni. Är du nyfiken på programmet så titta in på Österlen Berättars program för dagarna.

Frossa i berättelser

Dessa dagar är så härliga. Vi får verkligen frossa i berättelser. Berättelser som ger underhållning, spänning och kunskap. Tänk vad en berättelse kan göra för oss människor. Och så roligt det är att riktigt få gotta in sig i dramatiska känslor när vi berättar. Mmm, det är nog det jag älskar mest med att få lov att berätta. Jag kan verkligen gotta in mig och leva ut mina känslor. Något som jag annars, i vardagen bör hålla inne med.  Det är också så fantastiskt att se och lyssna på berättare som riktigt blommar ut i sitt berättande.

Vill du träna dig i att berätta?

Den 14 -15 augusti håller jag min uppskattade Föreläsarutbildning. Visserligen är den kursen fokuserad på dig som vill föreläsa. Men en stor del av kursen tar även upp hur du kan använda dig av berättande så är du sugen så finns några platser kvar. Du kan läsa mer om den och anmäla dig här.

Du kan också  köpa min webkurs i storytelling eller anlita mig som din personliga coach.

Men vad du än väljer så är ändå alltid mitt råd; berätta, berätta berätta. Alla kan berätta, oftast är det bara en ”knuff” i rätt riktning som behövs, sedan är du igång.

Stort lycka till med ditt berättande