0703 - 73 88 05 info@ceciliagranquist.se

Med en passion för kommunikation!

Online och på plats skräddarsyr vi kurser i kommunikation för företag och individer. Anlita mig som inspirationstalare, personlig kommunikationstränare eller träna teamet i gruppkommunikation med min metod i forumteater.

”Jag tror på ett lustfyllt lärande och på allas inneboende kraft och talang.”

Våra ledord är: Lekfullt – Allvar – Växande

Cecilia Granquist AB – Skådespelare, föreläsare, utbildare. Skräddarsyr föreläsningar, utbildningar och tjänster inom kommunikation, storytelling och forumteater.

 

Boka en coaching timme

Cecilia Granquist tjänster

Våra tjänster

Kommunicera bättre / Presentationsteknik

Lär dig presentationsteknik och att kommunicera så att ditt budskap når fram och ger avtryck. Lär dig också hur din kommunikation kan stärka dig själv.

Storytelling / Berättarteknik

En berättelse talar till hjärtat och känslan. Berättelsen skapar bilder och upplevelser. På mina kurser får du lära dig både att sätta samman en berättelse och hur du framför den på ett intresseväckande sätt.

Utveckla gruppen

”Prova istället för att prata”. När du får lov att prova och testa, ja, det är då det händer. Deltagarna utvecklas med sina erfarenheter.

Underhållning

Behöver ni något lättsammare inslag på konferensen eller kickoffen? Underhållning tillsammans med utbildning är en oslagbar kombination. Vi tar både uppdrag som konferencier / moderator, pausunderhållning eller roliga inslag.

Handen på hjärtat..

Lyssnar folk verkligen på vad du säger?
Känner du dig bekväm att tala inför en grupp?

Varför är det viktigt med kommunikation? Jo, därför livet är fullt av stora och mindre möten. Det kan gälla att inspirera en grupp, att övertyga motvilliga åhörare, hantera konflikter, ge en viktig presentation, sälja in din idé eller produkt. Också att hålla ett middagstal, argumentera för högre lön eller söka lån på banken. Som skådespelare vet jag hur viktigt det är att använda sig av alla verktyg såsom gester, närvaro, röst, humor. Tro mig, det gör stor skillnad.

Du kan förflytta berg om du bara vet hur!

Lyssnar folk verkligen på vad du säger?

Lyssnar folk verkligen på vad du säger?En kurs i presentationsteknik, retorik och storytelling. För dig som verkligen vill nå fram med ditt budskap  Det finns många utbildningar i talarkonst och retorik. Men inte så många utbildningar som tar fasta på hela...

Tala med manus eller inte?

Jag brukar förorda att du skall undvika tala med manus när du talar. Men ibland kan ju faktiskt manus ha sin befogenhet. Manus, när och hur? Ett tal blir alltid mer levande om du kan tala så fritt som möjligt. Men ibland kan det ju finnas skäl till att använda...