0703 - 73 88 05 info@ceciliagranquist.se

Med en passion för kommunikation!

Online och på plats skräddarsyr vi kurser i kommunikation för företag och individer. Anlita mig som inspirationstalare, personlig kommunikationstränare eller träna teamet i gruppkommunikation med min metod i forumteater.

”Jag tror på ett lustfyllt lärande och på allas inneboende kraft och talang.”

Våra ledord är: Lekfullt – Allvar – Växande

Cecilia Granquist AB – Skådespelare, föreläsare, utbildare. Skräddarsyr föreläsningar, utbildningar och tjänster inom kommunikation, storytelling och forumteater.

 

Boka en coaching timme

Boka möte

Cecilia Granquist tjänster

Våra tjänster

Kommunicera bättre / Presentationsteknik

Lär dig presentationsteknik och att kommunicera så att ditt budskap når fram och ger avtryck. Lär dig också hur din kommunikation kan stärka dig själv.

Storytelling / Berättarteknik

En berättelse talar till hjärtat och känslan. Berättelsen skapar bilder och upplevelser. På mina kurser får du lära dig både att sätta samman en berättelse och hur du framför den på ett intresseväckande sätt.

Utveckla gruppen

”Prova istället för att prata”. När du får lov att prova och testa, ja, det är då det händer. Deltagarna utvecklas med sina erfarenheter.

Underhållning

Behöver ni något lättsammare inslag på konferensen eller kickoffen? Underhållning tillsammans med utbildning är en oslagbar kombination. Vi tar både uppdrag som konferencier / moderator, pausunderhållning eller roliga inslag.

Handen på hjärtat..

Lyssnar folk verkligen på vad du säger?
Känner du dig bekväm att tala inför en grupp?

Varför är det viktigt med kommunikation? Jo, därför livet är fullt av stora och mindre möten. Det kan gälla att inspirera en grupp, att övertyga motvilliga åhörare, hantera konflikter, ge en viktig presentation, sälja in din idé eller produkt. Också att hålla ett middagstal, argumentera för högre lön eller söka lån på banken. Som skådespelare vet jag hur viktigt det är att använda sig av alla verktyg såsom gester, närvaro, röst, humor. Tro mig, det gör stor skillnad.

Du kan förflytta berg om du bara vet hur!

Öppna utbildningar 2019

Utbildningar i presentationsteknik, storytelling 2019 Vårens program Under våren 2019 har jag 3 tillfällen som är öppna att delta i....

Vad skall talet handla om?

Du har fått ett uppdrag att hålla någon form av ett anförande, kanske ett högtidstal eller ett kort inlägg om något på jobbet. Men, vad skall du säga? Vad skall talet handla om? Men, vad skall talet handla om? I och för sig inte så konstig fråga att ställa sig. Men...