Din röst är magisk

Med din röst kan du skapa magi. När du talar fungerar rösten som musiken i en film. Och precis som musiken skapar spänning och magi åt filmen kan du skapa spänning och magi till ditt tal.

 

din magiska röst

Din magiska röst

Om du tränar din röst och verkligen använder både tonläge, kraft och fraseringar så kan du skapa magi. Ja, det är just sådant som kan tyckas vara detaljer men som kan göra den där stora skillnaden, Det som gör att jag vill stanna kvar och lyssna på det du har att säga.

 

Måla med rösten

 

Genom att nyansera kan du måla med rösten. Du kan skapa spänning och intresse. Du hjälper lyssnaren att få en upplevelse av det du säger och du kan väcka känslor hos lyssnaren.

Träna och utforska din magiska röst

Om du tränar och leker med din röst så kommer du att hitta dina röstlägen och dina möjligheter. Ett bra tips är att läsa sagor. Lek då verkligen med rösten och ta ut svängarna. Det är genom att tänja gränserna som du kan hitta det du sedan vill använda.Din magiska röst

din magiska röst

Vill du få hjälp att träna så kontakta mig. Kanske du vill ha din egen personliga tränare? Läs om det här eller kontakta mig direkt på 0703 73 88 05 eller info@ceciliagranquist.se

Härlig helg!